Blaklader werkbroek

Een Blaklader Werkbroek is één van de bekendste werkbroeken producenten in de wereld. Het Zweedse werkkleding merk heeft verschillende fabrieken in Europa waar men de kwaliteit van elke werkbroek waarborgt. De fabrieken produceren volgens de strenge Amerikaanse milieu eisen. Blaklader is zo overtuigd van hun onverwoestbare kwaliteit dat bij normaal gebruik elke werkbroek levenslange garantie op de naden zit. Dit bied geen enkele andere werkbroek fabrikant aan. Naast werkbroeken produceert Blaklader andere professionele werkkleding voor elk seizoen. Zoals bijvoorbeeld werkjassen, werktruien. De nieuwe twee kleuren lijn is ontwikkeld voor bedrijven die een herkenbare uitstraling willen.

Welke Blaklader Werkbroek?

 

Er zijn vele verschillende werkbroeken verkrijgbaar, maar welke Blaklader Werkbroek is de juiste? Om deze vraag te kunnen beantwoorden zijn een aantal factoren belangrijk.

  • Wat zijn uw werzaamheden?
  • In welke omstandigheden werkt u?
  • Welk materiaal heeft uw voorkeur?
  • Een regular of getailleerde pasvorm?

Vrijwel voor elke wens en omstandigheid heeft Blaklader de perfecte werkbroek. Bij Blaklader staan bij het ontwikkelen van een werkbroek kwaliteit en functionaliteit centraal. Hoe kan een werkbroek nog meer comfort geven tijdens werkzaamheden? Met die gedachte is elke werkbroek ontwikkeld. Kleine details zoals een losstaande kontzak wat voorkomt dat bijvoorbeeld een schroevendraaier op het lichaam komt. Deze kleine details maken uiteindelijk het verschil in comfort tijdens uw werkdag.

Blaklader Werkbroek Jeans

Een popluaire trend in werkkleding land is Jeans, zo ook Blaklader heeft een uitgebreide collectie werkkleding ontwikkeld in Denim stof. De Blaklader Werkbroek Jeans is er in verschillende modellen. Met en zonder spijkerzakken of bijvoorbeeld het nieuwe model 1999 is een Baggy Jeans. Een aantal jaar geleden waren er slecht een aantal werkbroek modellen verkrijgbaar. Tegenwoordig kunt u kiezen uit allerlei soorten, kleuren en pasvormen. Kortom met een Blaklader Werkbroek Jeans komt u met een hippe trendy uitstraling bij uw opdrachtgever!

Blaklader Werkbroek Stretch

In 2016 is de Blaklader Werkbroek met Stretch ontwikkeld. Deze nieuwe werkbroek geeft een ultieme bewegingsvrijheid. Een werkbroek is niet langer een obstakel tijdens uw werkzaamheden. Na het succes van de introductie van het model 1459 zijn er meer modellen ontwikkeld met stretch inzetten. Zoals de nieuwste modellen worden uitgevoerd met stretch aan de achterkant van de knieën voor meer bewegingsvrijheid voor werkzaamheden op de knieën. Op dit moment is men bezig om samen met Cordura® een slijtvaste stof op de kniezakken te ontwikkelen met stretch. Niettemin blijft naast de functionaliteit de kwaliteit net zo belangrijk zorgt men bij de productie dat de functionaliteit niet ten koste gaat van de kwaliteit en duurzaamheid.