nicedealzz.nl

Dordrecht: rolcontainers tot uw dienst

Ik zal je eens vertellen over een mooie ervaring die heb gehad op mijn werkvloer te Dordrecht. Wij hebben namelijk een bijzondere gast bij ons mogen voegen die ons meer leerde over het proces van afval bij grotere bedrijven. Daarbij waren we getuige van een excursie met als thema afval. Hierbij hadden het privilege om gebruik te kunnen maken van enorme en eersteklas containers. Zo gingen hele buurten langs om afval op te rapen. Uiteraard kregen we hier ook het benodigde materiaal voor zoals handschoentjes en stevige sterke prikstokken.

Lol met containers

Sommigen werd het plezier iets te groot en gingen om de buurt in de container zitten waarop vervolgens de ander van hetzelfde samenwerkings-duo de container ging duwen. Dit deden we pas nadat we allemaal braaf samen afval hadden opgeruimd en de container weer geleegd was. Helaas ging het niet bij iedereen even soepel: zo kwam het voor dat er een ander team van mijn bedrijf de container zo hard naar voren reed, dat het in de bosjes terecht kwam. Gelukkig was iedereen ongedeerd en konden we container weer gemakkelijk terugrijden.

Leerdoel van onze excursie

Toen we eenmaal uitgeraasd waren gingen we met een tevreden gevoel over onze prestaties terug naar het kantoor. Daar werd ons verder verteld wat de reden was van het bezoek. Het bedrijf dat deze containers aanbiedt, wil namelijk laten zien dat het een goede aankoop is voor elk bedrijf. Want net zoals ieder huishouden maakt ook een bedrijf het nodige afval. Zo ervoer ik de resultaten van de excursie ervoor zeer goed. Ik vond het ook een mooie zet om zo iedereen een persoonlijke ervaring te gunnen.

Nu even terzake

Het was dus al duidelijk dat ze een goede promotie wilden leveren voor hun diensten. Zoals je misschien al in de tekst hebt aangevoeld, ben ik dus overtuigd. Voor honderden liters bieden ze al een prijs vanaf ongeveer 28 euro per maand. Gesproken over mooie deals! Ik ga binnenkort denk ik ook investeren in die prachtige link naar een schone wereld: ‘Vuilcontainer huren Dordrecht‘. Ze hebben namelijk ook gewoon een aanbod voor de particulieren. Dan zal het waarschijnlijk zelfs nog goedkoper zijn, gezien de kosten van een grotere container huur al niet zo extreem duur zijn.

Update van ons bedrijf

Ik was blijkbaar niet de enige die succes en plezier ondervond dat de containers. Mijn bedrijf baas heeft deze dienst sinds afgelopen maand ingehuurd en is zelfs nog meer tevreden dan ervoor.

Mobiele versie afsluiten