Patagonia hét merk als je reiskleding nodig hebt

Als je op reis gaat is Patagonia het merk dat je in huis moet halen. Je verheugt je al maanden op de reis die je voor je gevoel eeuwen van tevoren hebt gepland, en nu is het bijna zover. Er zijn een aantal dingen die je aan je checklist moet toevoegen om er écht helemaal klaar voor te zijn, waaronder de juiste kleding.

Patagonia in de sneeuw

Het is natuurlijk wel afhankelijk van waar je heen gaat op vakantie. Als je een skivakantie hebt gepland, of überhaupt iets in de sneeuw of rondom de Alpen, is het handig om sneeuwkleding aan te schaffen. Patagonia heeft verschillende opties. Sneeuw- en Alpenbroeken van Patagonia zorgen voor de veiligheid die je nodig hebt als je van de piste afdaalt.

Patagonia in de sport

Niet alleen de skisport, maar ook bijvoorbeeld yoga wordt gedekt voor Patagonia. Yoga helpt je geest de verrijken en verruimen. Het is de sport van de ademhalingsoefening, de juiste spanning en óntspanning van spier(groepen). Het is fijn om hierbij wat losse kleding te dragen, of kleding die juist gestroomlijnd om je lichaam heen zit. Zo hoef je je niet te irriteren aan hoe je kleding zit, maar slechts in- en uit te ademen. Ga je dus naar een Boeddhistisch oord: Patagonia heeft er allemaal over nagedacht.

Met Patagonia naar de tropen

Als je een fanatiek kanoër of (wind)surfer bent, kun je bij het merk eveneens je lol niet op. Heb je een vakantie geboekt naar het zonnige Egypte of ben je recreatief met zon, zee en strand? Met een Patagonia wetsuit ben je good to go. Je hebt wetsuits die goed zijn voor 18 tot 23 graden Celsius, 16 tot 18 graden, 13 tot 16 graden, 3 tot 9 graden en zelfs 0 tot 3 graden. Dus of je nu naar een tropisch oord gaat of een extreem koud land, het kledingmerk helpt je op weg.

Maak het je lievelingsmerk

Welke reisbestemming je ook kiest, Patagonia helpt je met het pakken van je tas. De juiste kleding voor de juiste plek zorgt voor een onvergetelijke vakantie. Onvergetelijke vakanties zijn onvergetelijke herinneringen, en daar wil het kledingmerk heel graag aan bijdragen. Het gaat allemaal om het goede gevoel wat je erbij krijgt. Als je eenmaal het juiste (kleding)merk hebt gekozen en er een goede ervaring mee hebt, weet ik zeker dat je nooit meer wat anders wil.